Ceas DUSK


Un ceas de perete cu un gradient minimalistVIDEO

Caracteristici

Un design minimalist

"Ceasul utilizează un limbaj de design concis; am scapat de orice elemente inutile. În acest fel ceasul arată simplu și echilibrat. Estetica sa curată, monocromatică este liniștitoare și ușoară pentru ochi, în timp ce mâinile aruncă o umbră pe fața ceasului, complimentând lumina ambientală.

Simplu, dar bogat în variații

"Designul minimalist al lui Dusk ascunde un mecanism sofisticat care permite întregii fețe a ceasului să își schimbe umbra de la transparent la opac, reprezentând culoarea cerului. De-a lungul zilei, Dusk va relua de la întuneric la transparent și întuneric din nou, odată ce soarele se ridică, atinge punctul cel mai înalt și se repetă.

Diversitate si naturalete

Oamenii sunt în permanență conștienți de timpul în mare parte datorită poziției soarelui și cât de strălucitoare este în afară, care este ca o abilitate înnăscută. Schimbarea culorilor cu ceasul de duș urmează același principiu. Pe măsură ce devine mai întunecată în exterior, se întâmplă și ceasul.

Găsiți bucurie în variațiile naturale

"Culoarea feței ceasului este în concordanță cu schimbările din cer, ceea ce face ca ceasul să fie mai interesant și mai natural. Oamenii pot simți, de asemenea, timpul prin "luminozitatea cerului" din cameră, care este deosebit de utilă în camere fără ferestre.

Frumusețea provine din armonie

"Frumusețea este legată de armonie; aceasta este logica din spatele acestui design. Prin eliminarea oricăror elemente neimportante, ceasul este redus la forma sa de bază. Și fiind în concordanță cu schimbările din cer, variația devine mai naturală.

Specificatii tehnice
DUSK Clock
Battery 1 AA battery
Color Grey
Material Polarized, Acrylic, ABS
Packaging Dimensions 345 x 335 x 65 mm
Product Dimensions 300 x 300 x 50 mm
Weight 450g