Despre DesignNest România

Durdom este principalul distribuitor pe piața din România a brand-urilor internaționale DesignNest, Power Cube, Stattys și Artlebedev, care comercializează instrumente, tool-uri și gadget-uri inovative pentru profesioniștii din companii, ONG-uri, antreprenori, freelanceri și oameni de tehnologie.

I. Power Cube este un gadget care permite utilizarea mai multor prize pe același dispozitiv, indiferent de locația unde vrei să lucrezi. Poți să-l fixezi pe birou, să-ți încarci telefonul având spațiu pentru USB sau să unești mai multe astfel de cuburi pentru a crea și mai multe spații pentru gadget-urile și electronicele tale. Mai multe detalii în acest film.

II. Stattys oferă instrumente de comunicare versatile, mobile și ușoare (bazate pe o tehnologie inovativă numită încarcare electrostatică) și metode de business (ex: Business Model Canvas) pentru evenimente, ateliere, training-uri, project management, strategii de business, prezentări și ședințe.

III. Artlebedev este un studio rusesc care produce, grafică, web design, design urban, de interior, ilustrații și multe altele. În momentul acesta există o gamă extrem de variată cu produse creative pentru birou, bucătărie, electronice, jucării și accesorii.

Dacă aveți întrebări, le așteptăm cu interes, fie completând formularul din pagina de contact, fie la contact@durdomdistribution.eu sau la telefon 0723 589 030.DesignNest este o companie unică de proiectare industrială.

De la crearea noastră în 2011, Allocacoc si după rebranduirea noastra in 2019 in DesignNest am stabilit o filosofie menită să redefinească viața zilnică prin inovarea produselor existente. Cu un angajament fără compromis față de furnizarea de produse inovatoare și originale, acesta se îmbină cu designul industrial cu valoare și calitate.